Szennyvíz csatorna építés

Csatornahálózat kialakítása, csatorna bekötés

Új ház építésekor ki kell alakítani azt a csatornahálózatot, amely a háztartás szennyvizét elvezeti a telekhatáron belül elhelyezkedő tisztítóaknáig. A házi szennyvízcsatorna építésekor fokozottan figyelni kell a megfelelő csatornabekötésre, hiszen a kültéri csatorna helytelen szerelés miatt dugulás, szivárgás, vagy más problémák is előfordulhatnak.

A csatornahálózat kialakításához, illetve a vezeték az utcai csatornára való bekötéséhez tehát mindenképp érdemes szakember segítségét igénybe venni. A szennyvízcsatorna építése nem engedélyköteles, azonban be kell tartani különböző kötelező távolságokat: a csatornának az épülettől például legalább 1, a földkábeltől 0,8, a vízvezetéktől pedig 1 méterre kell elhelyezkednie.

Csatornahálózatunkba kizárólag háztartási szennyvíz vezethető. A szolgáltatók családi házunk esővíz elvezetését sem engedélyezi a közműcsatornába kötni, amit egyre gyakrabban ellenőriznek is. A régi emésztőgödröket mindenképp meg kell, szüntetni illetve fel kell tölteni, csatornázás alkalmával. Szabálytalan, ha régi derítő aknába folyik a szennyvíz és onnan folyik tovább a közmű csatornába.

BÍZZA RÁNK A SZENNYVÍZ CSATORNA HÁLÓZATOT!

VÉLEMÉNYEK

Feleségemmel sokáig terveztük, hogy lakásunkat felújítsuk, majd mikor döntésre jutottunk, akkor döbbentünk rá, hogy a tervünk csak sokára készülhet el. Azonban, mikor felhívtalak Titeket, közeli határidőt mondtatok a felújítás kezdésére, amit éppúgy betartottatok, mint a felújítás befejezési határidejét. Köszönöm a gyors és szakszerű segítségeteket!

László Zsolt
Budapest

Amindenit! Nem hittem a szememnek, hogy milyen gyorsan és pontosan dolgoztok! Ha hívtalak, felvetted, amit beígértél, azt megtetted, időben ott voltatok mindig és gyorsan elvégeztétek a felújítást. Munkámból adódóan a precizitás rendkívül meghatározó tényező az életemben, így amikor jöttetek, kellemes meglepetés volt, hogy mindent rendben csináltok.

Győry-Szabó Irén
Szolnok

Örülök, hogy rátok találtam! Az előzetes félelmemmel ellentétben nektek köszönhetően nem volt rémálom. Minden gördülékenyen ment. Precíz munkavégzés, határidő tartás, korrekt hozzáállás. Ajánlani fogunk Titeket ismerősöknek, barátoknak is egyaránt! Munkátoknak köszönhetően sok pénzt és időt megspóroltatok nekem, amit ezúton is nagyon szépen köszönök!

Szeles Gizella
Pest Megye

Írjon nekünk!